Те се обърнаха към нас

Ето какво споделят тези, които са се възползвали от нашите услуги
От 1 година работя за фирмата. Досега не съм имала проблеми с тях. Харесва ми , че ме осигуряват на 8ч. Преди това работих към друга фирма, където ме осигуряваха на 4ч. и ме ощетяваха. Ще работя и занапред с Ню Асистанс.

Малинка Йорданова

гр. Благоевград
Работя 8г. в тази фирма. На тази работна позиция съм от 5г. Паснахме си много добре с бабата. Надявам се да работим още дълго.

Диана Иванова

гр. Пловдив
Работя с фирмата от 2014г. Имало е проблеми на някои от позициите , но винаги когато съм искала са ме прехвърляли на друга работна позиция и нещата са се оправяли. Доволна съм много от отношението. Всяка седмица се чуваме с координаторката ми. Не ме забравят.

Иванка Иванова

гр. Добрич
Във фирмата съм от 2015г. Като започнах първоначално с тях и все още работим заедно. За сега всичко е наред, винаги са били насреща и са ми помагали , когато имам нужда. Наложи ми се да ползвам зъболекар. Те организираха всичко , като аз не заплатих и стотинка.

Станка Николова

гр. Сливен
3 г. работя с фирмата. Доволна съм много от отношението и вниманието. Досега съм била на няколко позиции. Не е имало проблеми.

Атанаска Георгиева

гр. Стара Загора
От 2 години работя в Ню Асистанс. Първоначално не си паснахме с бабата, но от фирмата ме прехвърлиха още на 2рия ден. До днес разботя на тази позиция и съм много доволна. Надявам се и занапред да е така.

Емилия Бързилова

гр. Пловдив
Работя 7 г. в Ню Асистанс, като съм била все за дълги периоди. Досега не съм имала проблеми с тях. Винаги , когато е трябвало съм можела да се свържа с тях. Винаги са били точни с възнагражденията и двойните плащания по празниците.

Калина Василева

гр. Бургас
Работя в Ню Асистанс от 1 година и съм много впечатлена от отношението им към мен. Винаги се отнасят с внимания. Точни и коректни са. Винаги получавам възнаграждението си на 15то число. Предната фирма, където работих превеждаха заплати чак на 25ти, което беше много късно за мен.

Иванка Андонова

гр. София
От 3 години съм социален асистент към Ню Асистанс. Била съм на няколко различни позиции и досега не съм имала проблем. За мен беше много голяма изненада, че всяка седмица ми се обаждаха от офиса и ме питаха как съм и дали всичко е наред. Винаги са били точни и коректни към мен. В предни фирми, където съм работила не е било така.

Иглика Илиева

гр. Варна
Работя вече 6 г. с Ню Асистанс. Винаги са били до мен при възникване на проблем. Имам постоянна връзка с тях, което е много важно за мен.Винаги са точни и коректни. От началото съм на една позиция в Дюселдорф, където си паснахме с възрастната жена. Надявам се още дълго време да мога да работя с Ню Асистанс и на тази позиция.

Надя Георгиева

гр. Бургас
Ако си търсите работа в Германия искам да ви препоръчам една много надеждна и коректна фирма има млад екип които е на разположение 24/7.Винаги са готови да съдействат в дадени ситуации искам да изразя най-големи благодарности за това колко добре, бързо и коректно се отнасят с служителите си. Ако търсите подобно място фирма Ню Асистанс е точното решение!

Веселина Кънева

гр. Русе
От 07.01.2015 г. работя за фирма Ню Асистанс. В момента съм все още в Германия. Доволна съм от тази фирма,подсигуриха ми пътуването, всичко беше наред с пристигането ми. Аз заминах с първопачална уговорка за три месеца, но тъй като работата тук ми харесва реших да удължа срока с още 3 месеца. Занапред бих работила с удоволствие с тази фирма защото са перфектни в оргнизацията си и проявяват изключителна загриженост за служителките си!

Росица Димова

гр. Бургас
Работя с фирма "Ню Асистанс" от 2 месеца, като детегледачка в Германия. Пътуването ми до Германия беше изцяло организирано от фирмата. Благодарна съм на целия екип на "Ню Асистанс". Винаги са на линия за всеки един мой въпрос.

Айше Гърбелова

гр. София
Благодарна съм на "Ню Асистанс", че ме взеха на работа без дори да имам опит. Аз им се доказах, че си върша добре моите задължения и мисля, че и те останаха доволни от мен. Аз работих при тях от 01.11.2014 до 08.01.2015 г., сега отново ще замина с тях за 3 месеца и мисля да продължим взаимната работа с тях. Всички са много мили и отзивчиви.

Дора Малинова

к.к. Слънчев бряг
Радвам се, че започнах работа с тази фирма през 2014г. Изпратиха ме при много мило семейство, с което се разбираме много добре. Първоначално трябваше да изкарам 3 месеца,но реших да удължа с още 3. Сега ще замина за още 6 месеца. Надявам се всичко да бъде така и за напред и бих продължила взаимната работа с "Ню Асистанс".

Дора Стоянова

к.к. Слънчев бряг

Дали това не е точната работа за вас?

Подходящ е всеки кандидат, владеещ немски език поне на разговорно ниво и с опит в обгрижването на възрастни хора, без значение личен или професионален.