1 17 март 2020 / Ref.Nr.IB10

65187 Wiesbaden, Германия

Грижа за жена на 91 год.,165 см., 56 кг. Страда от начална деменция, инсулинозависим диабет, високо кръвно налягане ,понижена функция на щитовидната железа, остеопороза, слабо зрение и слух. Придвижва се с проходилка. Нуждае се от помощ за лична хигиена, преобличане, контролиране приема на медикаменти и течности, както и от помощ в домакинството - пране, гладене, готвене, пазаруване. Медицинските служби я посещават веднъж дневно. Живее в апартамент заедно със съпруга си , който е самостоятелен. Нямат домашни любимци.
Изискванията към социалната асистентка са : добри познания по немски език, опит ,непушач
За социалната асистентка са осигурени : самостоятелна стая с баня , интернет, всекидневна почасова почивка и два пъти по половин ден седмично
Начало на заетостта : 20/21.04.2020 за 6 до 8 седмици

2 05 март 2020 / Ref.Nr.ERO13

65197 Wiesbaden , Германия

Грижа за жена на 87 год.,165 см., 47 кг. Страда от напреднала деменция. Придвижва се сама. Нуждае се от помощ за лична хигиена, преобличане, контролиране приема на медикаменти , напътствия при хранене ,както и от помощ в домакинството - пране, гладене, готвене, пазаруване. Медицинските служби я посещават ежедневно, два пъти седмично идва чистачка. Живее в четиристаен апартамент заедно със съпруга си , който е самостоятелен. Нямат домашни любимци.

Изискванията към социалната асистентка са : добри познания по немски език, опит с дементно болни
Удобства за социалната асистентка : самостоятелна стая , интернет.
Начало на заетостта : 01.04.2020 за 3 месеца

3 04 март 2020 / Ref.Nr.AMW1

85302 Gerolsbach , Германия

Грижа за семейна двойка.
Мъжът е на 94 год. страда от инконтиненция и деменция, която се повлиява добре от приеманите медикаменти. Придвижва се сам. Нуждае се от помощ за личната хигиена и преобличане. Вечер спи спокойно. Предпочита да прекарва времето си сам.
Жената е на 92 год., претърпяла е инфаркт. Страда от инконтиненция, старческа немощ и деменция. Придвижва се само с проходилка. Обича да разговаря.
Живеят в еднофамилна къща .Четирите им деца заедно със семействата си ги посещават често и помагат в грижите за тях. Пазарува се заедно с тях.
Задълженията на социалната асистентка включват: приготвяне на храна, почистване, пране, гладене.
Изискванията към социалната асистентка са: добри познания по немски език, опит, по възможност непушач
Начало на заетостта: 30.03.2020

4 26 февруари 2020 / Ref.Nr.EK9

56357 Bogen , Германия

Грижа за мъж на 91 год.(64 кг.,175 см.).Страда от депресия, загуба на краткосрочната памет, тромбози.  Придвижва се самостоятелно. Нуждае се от помощ за личната хигиена, преобличане, контролиране приема на медикаменти, течности и основно помощ в домакинството - пазаруване, готвене, почистване, пране, гладене. Живее сам в къща. Няма домашни любимци.

Изискванията към кандидатите : добри познания по немски ,опит, активен шофьор, възможност за дългосрочен престой.
Удобства за социалния асистент : самостоятелна стая с баня ,интернет
Начало на заетостта: 01.03.2020

Позицията е подходяща и за мъж