1 30 април 2021 / Ref.Nr.WS8_

65321 Heidenrod-Laufenselden, Германия

Грижа за  мъж роден през 1936 год. г. (160 см., 70 кг.).Страда от болест на Паркинсон. Придвижва се сам с помощта на патерици и бастун. Медицинските служби го посещават ежедневно. За личната си хигиена се грижи сам.  Нуждае се основно от помощ в домакинството (пазаруване, готвене, почистване, пране, гладене), контролиране приема на медикаменти и течности, както  и придружаване до лекарски кабинет. За основното почистване се грижи чистачка. Живее сам в къща с градина. Има две дъщери ,които живеят наблизо.
Изискванията към социалната асистентка са :  добри  познания по немски език, опит непушач, активен шофьор
На социалната асистентка са осигурени самостоятелна стая  , интернет, всекидневна почасова почивка и два пъти по половин ден седмично.
Начало на заетостта : 30.04.2021

 

2 26 април 2021 / Ref.Nr.ER9

65719 Hofheim, Германия

Грижа за жена родена през 1928 год. г. (160 см., 50 кг.).Страда от хипертония, остеопороза, атеросклероза. Придвижва се с проходилка. Медицинските служби я посещават ежедневно.  Нуждае се от помощ за личната хигиена, преобличане, помощ при изкачване на стълби, както и помощ в домакинството-пазаруване, готвене, почистване, пране, гладене. Живее сама в къща с градина. Няма домашни любимци .
Изискванията към социалния асистент са :  добри  познания по немски език, опит
На социалния асистент са осигурени самостоятелна стая с баня , интернет, всекидневна почасова почивка
Начало на заетостта : 26.04.2021

3 11 януари 2021 / Ref.Nr.UG1

65232 Taunusstein-Hahn, Германия

Грижа за жена родена през 1930 год. г. (165 см., 67 кг.)Страда от диабет, бъбречна недостатъчност. За придвижване използва проходилка. Медицинските служби я посещават ежедневно.Буди се нощем. Нуждае се от помощ за личната хигиена, преобличане, както и помощ в домакинството-пазаруване, готвене, почистване, пране, гладене.   Живее сама в апартамент . Няма домашни любимци.
Изискванията към социалната асистентка са :  добри  познания по немски език, опит
На социалната асистентка са осигурени: самостоятелна стая , интернет, всекидневна почасова почивка и два пъти по половин ден седмично.
Начало на заетостта : 11.01.2021

4 31 март 2021 / Ref.Nr.WS9

65232 Taunusstein, Германия

Грижа за мъж роден през 1934 год. г. (177 см., 95 кг.).Страда от депресия ,високо кръвно налягане ,слабо зрение .Придвижва се сам с патерици. Медицинските служби го посещават два пъти седмично, за да го къпят.  Нуждае се от помощ за ежедневната личната хигиена, преобличане, контролиране приема на медикаменти и течности, както и помощ в домакинството-пазаруване, готвене, почистване, пране, гладене. Обича да чете, да гледа телевизия, да слуша радио и да играе настолни игри. Живее сам в апартамент. Няма домашни любимци .
Изискванията към социалната асистентка са :  добри  познания по немски език, опит, възможност за дългосрочен престой.
На социалната асистентка са осигурени самостоятелна стая  , интернет, всекидневна почасова почивка
Начало на заетостта : 31.03.2021