Те се обърнаха към нас

Ето какво споделят тези, които са се възползвали от нашите услуги
Ако си търсите работа в Германия искам да ви препоръчам една много надеждна и коректна фирма има млад екип които е на разположение 24/7.Винаги са готови да съдействат в дадени ситуации искам да изразя най-големи благодарности за това колко добре, бързо и коректно се отнасят с служителите си. Ако търсите подобно място фирма Ню Асистанс е точното решение!

Веселина Кънева

гр. Русе
От 07.01.2015 г. работя за фирма Ню Асистанс. В момента съм все още в Германия. Доволна съм от тази фирма,подсигуриха ми пътуването, всичко беше наред с пристигането ми. Аз заминах с първопачална уговорка за три месеца, но тъй като работата тук ми харесва реших да удължа срока с още 3 месеца. Занапред бих работила с удоволствие с тази фирма защото са перфектни в оргнизацията си и проявяват изключителна загриженост за служителките си!

Росица Димова

гр. Бургас
Работя с фирма "Ню Асистанс" от 2 месеца, като детегледачка в Германия. Пътуването ми до Германия беше изцяло организирано от фирмата. Благодарна съм на целия екип на "Ню Асистанс". Винаги са на линия за всеки един мой въпрос.

Айше Гърбелова

гр. София
Благодарна съм на "Ню Асистанс", че ме взеха на работа без дори да имам опит. Аз им се доказах, че си върша добре моите задължения и мисля, че и те останаха доволни от мен. Аз работих при тях от 01.11.2014 до 08.01.2015 г., сега отново ще замина с тях за 3 месеца и мисля да продължим взаимната работа с тях. Всички са много мили и отзивчиви.

Дора Малинова

к.к. Слънчев бряг
Радвам се, че започнах работа с тази фирма. Изпратиха ме при много мило семейство, с което се разбираме много добре. Първоначално трябваше да изкарам 3 месеца,но реших да удължа с още 3. Сега ще замина за още 6 месеца. Надявам се всичко да бъде така и за напред и бих продължила взаимната работа с "Ню Асистанс".

Дора Стоянова

к.к. Слънчев бряг

Дали това не е точната работа за вас?

Подходящ е всеки кандидат, владеещ немски език поне на разговорно ниво и с опит в обгрижването на възрастни хора, без значение личен или професионален.